קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

פטריות צדפות המלך עם פיסטוק פירה

פטריות צדפות המלך עם פיסטוק פירה
פטריות צדפות המלך עם פיסטוק פירה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לך חומץ אורז, אבקת dashi מיידית, צנוניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 25 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 39%. נסו פטריות צדפות המלך עם פיסטוק פירה, פטריות צדפות המלך וסרטנים על אורז, ו פטריות מלך צדפות מוקפצות עם חרדל כבוש ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף ארטישוק לחתוך למקלות בעובי 1/4 אינץ', ולאחר מכן להעביר לקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
להביא מרכיבים ארטישוק הנותרים לרתיחה בסיר קטן לא מגיב, ערבוב עד מלח מומס, ואז לשפוך מעל ארטישוקים. מגניב לטמפרטורת החדר, שמירה על ירקות מתחת למים עם צלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
ירקירק
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
העברה עם נוזל מיכל אטום וצינה, רועד מדי פעם, לפחות 1 יום.
1
מבשלים פיסטוקים ב 2 כוסות מים רותחים בסיר קטן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים ומעבירים לקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לנקז שוב לקלף את העורות.
4
להביא מירין, אבקת dashi, ו 3 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד אבקה מומס, ולאחר מכן להוסיף פיסטוקים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד האגוזים הם מאוד רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
דאשי.דאשי.
מיריןמירין
מיםמים
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מסננים אגוזים, השלכת dashi, ולאחר מכן להזמין 1/3 כוס אגוזים לקישוט. פירה נשאר אגוזים עם הנותרים 1/2 כוס מים בבלנדר לתוך משחה חלקה מאוד אבל עבה.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.דאשי.
מיםמים
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
1
לקצץ צנוניות, ולאחר מכן לחתוך כל 6 פלחי. לזרוק עם סוכר ומלח כשר בקערה עד סוכר ומלח מומסים.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
צנוןצנון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
לקצץ פטריות צדפות, שמירה על גבעולים שלמים, ואז לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות
2
לקצץ פטריות enoki, משאיר 3 סנטימטרים של גזע, ושמורה לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
3
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ כבד nonstick מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים מספיק פטריות צדפות כדי לכסות מחבת בשכבה 1, ואז מפזרים 1/8 כפית מלח כשר ו 1/8 כפית פלפל ו sauté, מפנה פעם אחת, עד הזהב על הקצוות, 2-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות
מלח כשרמלח כשר
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מעבירים לקערה. פטריות sauté שנותרו oyster ב 5 או 6 קבוצות נוספות, באמצעות 1 כף שמן, 1/8 כפית מלח כשר, ו 1/8 כפית פלפל לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות
מלח כשרמלח כשר
פלפלפלפל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
כאשר כל פטריות הצדפה מטוגנות, חוזרות למחבת, ואז מוסיפות חמאה ושום וחום, מחבת מתערבלת, עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים חומץ ומרתיחים, ערבוב, עד התאדה.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
8
הסר מהחום ולהשליך שום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
9
מחלקים פירה פיסטוק בין צלחות, ולאחר מכן העליון עם פטריות צדפות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
10
הסר ארטישוק ממכל עם כפית מחוררת ולסדר, יחד עם צנוניות, סביב פטריות צדפות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות
ארטישוקארטישוק
צנוןצנון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
11
מפזרים פטריות אנוקי, ירקות, פיסטוקים שמורים ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
מלח יםמלח ים
ירוקירוק
1
* אם משתמשים ב crosnes, חצי אורך.* ארטישוק ירושלמי כבוש לשמור, מכוסה ומקורר, 2 שבועות. * פיסטוקים Puréed וכל מבושל יכול להיות מוכן 2 ימים קדימה, ואז מקורר בנפרד, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* צנוניות ניתן להכין 4 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.* פטריות ניתן לטגן 2 שעות קדימה ומקורר, חשוף, עד מגניב, ואז מכוסה. מחממים במחבת, ולאחר מכן להמשיך עם מתכון.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
פטריותפטריות
צנוןצנון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת