פטריות צדפות המלך עם פיסטוק פירה
פטריות צדפות המלך עם פיסטוק פירה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לך חומץ אורז, אבקת dashi מיידית, צנוניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 25 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 39%. נסו פטריות צדפות המלך עם פיסטוק פירה, פטריות צדפות המלך וסרטנים על אורז, ו פטריות מלך צדפות מוקפצות עם חרדל כבוש ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ארטישוק לחתוך למקלות בעובי 1/4 אינץ', ולאחר מכן להעביר לקערה חסינת חום.
להביא מרכיבים ארטישוק הנותרים לרתיחה בסיר קטן לא מגיב, ערבוב עד מלח מומס, ואז לשפוך מעל ארטישוקים. מגניב לטמפרטורת החדר, שמירה על ירקות מתחת למים עם צלחת קטנה.
העברה עם נוזל מיכל אטום וצינה, רועד מדי פעם, לפחות 1 יום.
מבשלים פיסטוקים ב 2 כוסות מים רותחים בסיר קטן 2 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל.
להביא מירין, אבקת dashi, ו 3 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד אבקה מומס, ולאחר מכן להוסיף פיסטוקים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד האגוזים הם מאוד רך, על 1 שעה.
מסננים אגוזים, השלכת dashi, ולאחר מכן להזמין 1/3 כוס אגוזים לקישוט. פירה נשאר אגוזים עם הנותרים 1/2 כוס מים בבלנדר לתוך משחה חלקה מאוד אבל עבה.
לקצץ צנוניות, ולאחר מכן לחתוך כל 6 פלחי. לזרוק עם סוכר ומלח כשר בקערה עד סוכר ומלח מומסים.
לקצץ פטריות צדפות, שמירה על גבעולים שלמים, ואז לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
לקצץ פטריות enoki, משאיר 3 סנטימטרים של גזע, ושמורה לקישוט.
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ כבד nonstick מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים מספיק פטריות צדפות כדי לכסות מחבת בשכבה 1, ואז מפזרים 1/8 כפית מלח כשר ו 1/8 כפית פלפל ו sauté, מפנה פעם אחת, עד הזהב על הקצוות, 2-4 דקות.
מעבירים לקערה. פטריות sauté שנותרו oyster ב 5 או 6 קבוצות נוספות, באמצעות 1 כף שמן, 1/8 כפית מלח כשר, ו 1/8 כפית פלפל לכל אצווה.
כאשר כל פטריות הצדפה מטוגנות, חוזרות למחבת, ואז מוסיפות חמאה ושום וחום, מחבת מתערבלת, עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים חומץ ומרתיחים, ערבוב, עד התאדה.
מחלקים פירה פיסטוק בין צלחות, ולאחר מכן העליון עם פטריות צדפות.
הסר ארטישוק ממכל עם כפית מחוררת ולסדר, יחד עם צנוניות, סביב פטריות צדפות.
מפזרים פטריות אנוקי, ירקות, פיסטוקים שמורים ומלח ים.
* אם משתמשים ב crosnes, חצי אורך.* ארטישוק ירושלמי כבוש לשמור, מכוסה ומקורר, 2 שבועות. * פיסטוקים Puréed וכל מבושל יכול להיות מוכן 2 ימים קדימה, ואז מקורר בנפרד, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* צנוניות ניתן להכין 4 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.* פטריות ניתן לטגן 2 שעות קדימה ומקורר, חשוף, עד מגניב, ואז מכוסה. מחממים במחבת, ולאחר מכן להמשיך עם מתכון.