פטריות ראגו
אם $ 2.51 למנה נופל בתקציב שלך, ראגו פטריות עשוי להיות סופר ללא גלוטן וראשוני מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 229 קלוריות. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו פרמזן, שמנת כבדה, פטריות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 6 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה די טוב. נסו פטריות עגבניות ראגו, פטריות-סמרטוט נקניק?, ו ראגו פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מחממים את השמן. כשכמעט מעשנים מוסיפים את הבצל והשום על אש בינונית-נמוכה עד שהבצל נבול, בערך 8 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל. מעלים את האש לגובה ומקפיצים עד שהפטריות רכות וכל הנוזלים התאדו.
מסירים את התבנית מהאש ויוצקים פנימה מרסלה. מחזירים את התבנית לתנור ומאפשרים ליין להתאדות, כ -3 דקות.
מוסיפים מרק עוף ומבשלים במשך 1/2 שעה עד שהרוטב מצטמצם בחצי.
מוסיפים שמנת כבדה ומערבבים היטב. מורידים את התבנית מהאש ומוסיפים את עשבי התיבול הטריים והפרמזן ומערבבים היטב.