קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פילאף אורז בר פטריות

פילאף אורז בר פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פטריות אורז פראית Pilaf. מנה אחת מכילה 233 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מרק בשר בטעם בקר, מלח, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אורז בר ופילאף פטריות, Pilaf אורז בר עוף ופטריות, ו אורז בר ופילאף פטריות עם חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 3 ליטר, להמיס 1/4 כוס החמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בחמאה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים פטריות; מבשלים 3 דקות יותר, מערבבים מדי פעם, עד הבצל רך ופטריות זהובות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים אורז בר ואורז חום; מבשלים ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
4
מערבבים במרק.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי; מבשלים 45 עד 50 דקות או עד אורז רך ונוזל נספג. מערבבים הנותרים 2 כפות חמאה, טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה גויה®אפונה גויה®