קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פילאף פטריות בר

פילאף פטריות בר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא משהו. נסו כוסמין & ריזוטו פטריות בר, פילאף אורז בר פטריות, ו אורז בר ופילאף פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
המקום כוסמין בקערה בינונית. מכסים במים חמים עד 1 אינץ ' מעל כוסמין. לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מאייתיםמאייתים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 3 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים כוסמת, טימין, מלח ופלפל; לבשל 1 דקה. מערבבים במרק; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 50 דקות או עד מאוית מכרז. לחשוף ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג כמעט.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מאייתיםמאייתים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהחום; להתחמם.
6
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים פטריות קצוצות למחבת; לטגן 3 דקות או עד מכרז ומתחיל חום. מערבבים תערובת פטריות לתוך תערובת כוסמין.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מאייתיםמאייתים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף