פילאף פטריות בר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא משהו. נסו כוסמין & ריזוטו פטריות בר, פילאף אורז בר פטריות, ו אורז בר ופילאף פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
המקום כוסמין בקערה בינונית. מכסים במים חמים עד 1 אינץ ' מעל כוסמין. לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 3 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים כוסמת, טימין, מלח ופלפל; לבשל 1 דקה. מערבבים במרק; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 50 דקות או עד מאוית מכרז. לחשוף ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג כמעט.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות קצוצות למחבת; לטגן 3 דקות או עד מכרז ומתחיל חום. מערבבים תערובת פטריות לתוך תערובת כוסמין.