פילה בקר חריף ברוטב צדפות
פילה בקר חריף ברוטב צדפות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לכם קורנפלור, מים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: יום פילה: פילה חרוך של בשר בקר עם רוטב צ'ילה-תירס, פילה בקר עם רוטב גבינה כחול, ו פילה של סטייקים בקר עם רוטב חזרת.
הוראות
מערבבים יחד 1 כפית שמן צמחי, 1 כפית רוטב צדפות, ו 1/2 כפית קורנפלור בקערה.
מוסיפים בשר וזורקים למעיל. להשרות במקרר 30 עד 45 דקות.
הסר מהמקרר 10 דקות לפני הבישול.
מערבבים יחד מים, 1 כפית קורנפלור, 2 כפות רוטב צדפות, ופלפל בקערה קטנה; להפריש.
חום 1 כף שמן צמחי במחבת גדולה על חום גבוה. מערבבים בצל, ומבשלים עד שהוא יצורי חום על הקצוות, על 1 דקה.
מוסיפים את הבשר וממשיכים לבשל ולערבב עד שהבשר מעט ורוד, כ-5 דקות.
יוצקים את הרוטב; לבשל ומערבבים עד הרוטב התעבה והפך שקוף, על 1 דקה יותר.