קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות15
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

פילה בקר חריף ברוטב צדפות

פילה בקר חריף ברוטב צדפות
פילה בקר חריף ברוטב צדפות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . אם יש לכם קורנפלור, מים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: יום פילה: פילה חרוך של בשר בקר עם רוטב צ'ילה-תירס, פילה בקר עם רוטב גבינה כחול, ו פילה של סטייקים בקר עם רוטב חזרת.

הוראות

1
מערבבים יחד 1 כפית שמן צמחי, 1 כפית רוטב צדפות, ו 1/2 כפית קורנפלור בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
רוטב צדפותרוטב צדפות
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים בשר וזורקים למעיל. להשרות במקרר 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
הסר מהמקרר 10 דקות לפני הבישול.
4
מערבבים יחד מים, 1 כפית קורנפלור, 2 כפות רוטב צדפות, ופלפל בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חום 1 כף שמן צמחי במחבת גדולה על חום גבוה. מערבבים בצל, ומבשלים עד שהוא יצורי חום על הקצוות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבשר וממשיכים לבשל ולערבב עד שהבשר מעט ורוד, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
יוצקים את הרוטב; לבשל ומערבבים עד הרוטב התעבה והפך שקוף, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו