קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פילו כוסות עם מוס שוקולד ופירות טריים

פילו כוסות עם מוס שוקולד ופירות טריים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אגסים, סוכר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 40%. נסו פילו כוסות עם מוס שוקולד ופירות טריים, סלמון מעושן & כוסות פילו מוס אבוקדו # LaMarcaSparkle, ו פירות טריים וכוסות פילו פילו ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות חמאה כל כוס אחרת במחבת מאפין 12 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים 1 מלבן פילו על משטח עבודה; לכסות פילו הנותרים עם פלסטיק לעטוף בד לח כדי למנוע ייבוש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מברשת מלבן עם חמאה מומסת; מפזרים 1/2 סוכר כף 1/2 אגוזי לוז כף.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
מניחים מלבן פילו השני על גבי הראשון; מברשת עם חמאה ומפזרים 1/2 סוכר כף 1/2 אגוזי לוז כף. חזור על 3 פעמים נוספות; למעלה עם 1 מלבן יותר מברשת עם חמאה, מה שהופך את ערימה של 6 מלבנים. באמצעות סכין חדה קטנה צלחת בקוטר 6 אינץ 'כמדריך, לחתוך שני ערימות עגולות 6 אינץ'. לחץ על כל מחסנית לתוך כוס לחמאה 1. חזור על הנוהל 2 פעמים נוספות, מה שהופך 4 כוסות פילו יותר (6 בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
אופים כוסות פילו עד זהב פריך, על 10 דקות. מיד להרים כוסות פילו מחבת, מתפתל בזהירות כדי לשחרר; מקום על מתלה. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
להקציף חלמונים ביצה, 1/4 כוס סוכר, חמאה, 1/4 כוס מים, ואבקת אספרסו בקערת מתכת גדולה להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא נותנים קערה לגעת במים); לטאטא כל הזמן עד מדחום מוכנס לתוך תערובת רושמת 71°, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים. כבה חום; השאר קערה על מים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת פסגות רכות. בהדרגה להוסיף הנותרים 1/4 כוס סוכר, להכות עד נוקשה מבריק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הסר שוקולד מעל מים. מקפלים 1/3 של לבנים מוכים לתוך תערובת שוקולד חם כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים. מכסים ומקררים עד סט, לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
5
מילוי כוסות פילו עם מוס (שמורת הנותרים מוס לשימוש אחר). למעלה עם פטל ואגסים חתוכים לקוביות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ