קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פילו כוסות עם מוס שוקולד ופירות טריים

פילו כוסות עם מוס שוקולד ופירות טריים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם אגסים, סוכר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 40%. נסו פילו כוסות עם מוס שוקולד ופירות טריים, סלמון מעושן & כוסות פילו מוס אבוקדו # LaMarcaSparkle, ו פירות טריים וכוסות פילו פילו ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות חמאה כל כוס אחרת במחבת מאפין 12 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים 1 מלבן פילו על משטח עבודה; לכסות פילו הנותרים עם פלסטיק לעטוף בד לח כדי למנוע ייבוש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מברשת מלבן עם חמאה מומסת; מפזרים 1/2 סוכר כף 1/2 אגוזי לוז כף.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
מניחים מלבן פילו השני על גבי הראשון; מברשת עם חמאה ומפזרים 1/2 סוכר כף 1/2 אגוזי לוז כף. חזור על 3 פעמים נוספות; למעלה עם 1 מלבן יותר מברשת עם חמאה, מה שהופך את ערימה של 6 מלבנים. באמצעות סכין חדה קטנה צלחת בקוטר 6 אינץ 'כמדריך, לחתוך שני ערימות עגולות 6 אינץ'. לחץ על כל מחסנית לתוך כוס לחמאה 1. חזור על הנוהל 2 פעמים נוספות, מה שהופך 4 כוסות פילו יותר (6 בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
אופים כוסות פילו עד זהב פריך, על 10 דקות. מיד להרים כוסות פילו מחבת, מתפתל בזהירות כדי לשחרר; מקום על מתלה. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
להקציף חלמונים ביצה, 1/4 כוס סוכר, חמאה, 1/4 כוס מים, ואבקת אספרסו בקערת מתכת גדולה להתמזג. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא נותנים קערה לגעת במים); לטאטא כל הזמן עד מדחום מוכנס לתוך תערובת רושמת 71°, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים. כבה חום; השאר קערה על מים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת פסגות רכות. בהדרגה להוסיף הנותרים 1/4 כוס סוכר, להכות עד נוקשה מבריק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הסר שוקולד מעל מים. מקפלים 1/3 של לבנים מוכים לתוך תערובת שוקולד חם כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים. מכסים ומקררים עד סט, לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
מילוי כוסות פילו עם מוס (שמורת הנותרים מוס לשימוש אחר). למעלה עם פטל ואגסים חתוכים לקוביות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ