פילי בוואריה תפוח טורט
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: טורט בווארי אפל, טורט תפוחים בוואריה, ו טורט בווארי אפל.
הוראות
תנור חום ל 425 מעלות F. לנצח חמאה ו 1/3 כוס הסוכר בקערה קטנה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים קמח; מערבבים היטב.
מורחים על החלק התחתון ו 1 אינץ 'למעלה בצד של 9 אינץ' מחבת springform.
מקציפים גבינת שמנת ו 1/3 כוס הסוכר הנותר באותה קערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצה ווניל; מערבבים היטב.
מורחים באופן שווה על פני הקרום.
שלב הנותרים 1/3 כוס סוכר הקינמון.
מוסיפים לתפוחים בקערה גדולה; זורקים למעיל. כפית על שכבת גבינת שמנת; מפזרים שקדים.
אופים 10 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 375 מעלות F; להמשיך לאפות 25 דקות. או עד שהמרכז יהיה מוכן. מגניב על מתלה תיל. תשחרר את טורט משפת המחבת. מכסים ומקררים 3 שעות לפני ההגשה. אחסן כל שאריות במקרר.