פיצה איור-פרושוטו עם ארוגולה
פיצה איור-פרושוטו עם ארוגולה עשויה להיות בדיוק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם מלח כשר, מוצרלה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו פיצה ארוגולן ופרושוטו, פרושוטו וארוגולה פיצה, ו פרושוטו-פיצה ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את השמרים מעל 3/4 כוס מים חמים (לא פושרים) בקערה.
במערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, להוסיף את הקמח ומלח, עם המיקסר פועל על מהירות נמוכה, טפטוף בשמן הזית. תמשיך עד שזה מעורבב. לאחר מכן, יוצקים בתערובת שמרים / מים ומערבבים עד רק בשילוב.
מעיל קערה נפרדת ערבוב עם רסס קל של שמן זית, להטות את הבצק וליצור אותו לכדור. לזרוק את הכדור בצק בשמן זית, ואז לכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף ולאפשר את הבצק לעלות לפחות שעה, או עד 3 או 4 ימים.
מחממים את התנור ל 500 מעלות F. מסדרים את מתלה התנור במיקום הנמוך ביותר.
מרדדים את הבצק פיצה על משטח מקומח קל כמו בצק דק ככל האפשר צריך להיות בערך 17 על ידי 10 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה גדולה.
טפטוף קל עם שמן זית ומפזרים קלות עם מלח.
מורחים את התאנה על פני השטח של הבצק.
להניח את פרוסות המוצרלה על פני השטח של קרום הפיצה.
מפזרים קלות עם מלח ופלפל.
אופים את הפיצה עד הקרום הוא זהוב והגבינה תוססת, 12 עד 15 דקות.
הסר מהתנור מיד לעטוף את הפרושוטו פרוסות על הפיצה החמה.
מפזרים בנדיבות עם שבבי ארוגולה ופרמזן.
חותכים לפרוסות או ריבועים ומגישים מיד!