קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פיצה עם ביצים, פלפלים אדומים קלויים, זיתים וארוגולה

פיצה עם ביצים, פלפלים אדומים קלויים, זיתים וארוגולה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו פיצה עם ביצים, פלפלים אדומים קלויים, זיתים וארוגולה, פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, ו פיצה ניסואז עם זיתים, פלפלים אדומים וגרוייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 2 כפות מים חמים לתוך קערה גדולה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק; מפזרים שמרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, על 15 דקות (תערובת לא יהיה קצף).
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את שני הקמחים, 1/2 כוס מים קרים, ו 1 כפית מלח גס; מערבבים על מהירות בינונית-נמוכה 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
תן לנוח 5 דקות, ולאחר מכן לערבב על מהירות בינונית עד הבצק הוא חלק, אלסטי, ומעט דביק, על 3 דקות. שמן קל קערה בינונית. לאסוף בצק לכדור ולהעביר קערה מוכנה; להפוך מעיל עם שמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לנוח בטמפרטורת החדר 30 דקות. בצק רגוע בן לילה. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
להעביר קערה לאזור חם ללא טיוטה ולתת לבצק לעלות, מכוסה, עד נפוח מעט מאוד, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה ללא מסגרת בתנור; מחממים עד 260°.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מפזרים משוט פיצה או תבנית אפייה אחרת בנדיבות עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'; להעביר לחתור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מברשת בצק עם שמן; פלפלים לפזר, ואז זיתים מעל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מפזרים פרמזן ורוזמרין. סדר טבעות בצל על גבי פיצה, ריווח בנפרד. להחליק פיצה על אבן או אפייה בתנור; אופים עד השחמה קלה אבל לא פריך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
הסר פיצה מהתנור בעדינות לפצח 1 ביצה לתוך כל טבעת בצל. מחזירים פיצה לתנור וממשיכים לאפות עד שהביצים נקבעות ברכות והקרום מוזהב, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
מפזרים פיצה עם מלח ופלפל. פזר את ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי