פיצה עם פונטינה, תפוחי אדמה וטפנד
פיצה עם פונטינה, תפוחי אדמה וטפנד זיתים עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. אם יש לכם שמרים, שן שום, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כריך הודו עם טפנד ופונטינה, פונטינה, שומר ופיצת בצל, ו ירקות בגריל ופיצה פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים חמים ושמרים בקערה קטנה.
בואו לעמוד 5 דקות להתמוסס. מערבבים בשמן 2tablespoons.
מערבבים קמח 1 כפית מלח בעבד. עם מכונת ריצה, להוסיף yeastmixture, ואז 1/2 כוס מים קרים; בצק processuntil יוצר כדור על גבי להב.תהליך 45 שניות.
להעביר בצק tolightly משטח מקומח. ללוש עד חלקה, 1 עד 2 דקות.
יוצקים 1 כף שמן intomedium קערה.
מוסיפים בצק לקערה; הופכים את המעיל. מכסים בניילון נצמד ולתת risein אזור חם ללא טיוטה עד הכפולה, על 1 שעה 15 דקות.
בינתיים, חום שנותר 3tablespoons שמן ושום בסיר קטן חום נמוך עד התערובת מתחילה להיות טובבל, 1 עד 2 דקות. שים שמן שום בצד.
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני.
מספיק מים קרים כדי לכסות.
מפזרים מלח. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.להפחית את החום בינוני ומרתיחים עם lidslightly ajar עד כמעט מכרז, על 12minutes.
ניקוז; לתת לעמוד עד מגניב.
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה (אםבאמצעות גיליון מסגרת, להתהפך)בתנור. מחממים תנור ל 450 ° F.
רול, פאט, andstretch בצק כדי 12-14 אינץ ' עגול.
מפזרים קליפת פיצה או תבנית אפייה אחרת (אם משתמשים בגיליון עם מסגרת, הפוך) עם קמח תירס.
מעבירים בצק מסביב לקליפה מוכנה. מכסים בפלסטיק ולטרסט 10 דקות.
באמצעות סכין דק, לחתוך תפוחי אדמה פרוסות into1 / 8 אינץ ' עבה.
Parmigiano-Reggiano ו Fontina, leaving1-inch גבול רגיל סביב קצה. מארגן פרוסות עגבניות מעל גבינה, ולאחר מכן brushpotalo עם שמן שום.
מפזרים פלפלים צלויים על פיצה. כף heaping1/4 - כפית ממרח טפנד מעל.
גבול Brushdough עם שמן שום.
תחליקי פיצה מקליפה לסדין פיצת האבן בתנור.
אופים עד לתחתית שלcrust הוא חום זהוב וגבינה מותכת, 15 עד 20 דקות. באמצעות פיל, העברת לוח חיתוך pizzato.
טפטוף כל להישאר שמן פופולרי על פיצה.
מפזרים choppedrosemary, פלפל אדום כתוש, ומלח.
* ממרח עבה או ממרח עשוי זיתים בריאים, צלפים, אנשובי ותבלינים; זמין בכל סופרמרקטים ובחנויות מאכלים מיוחדים ושווקים איטלקיים.
האם בצק הפיצה חוזר למעלה כאשר אתה מנסה לגלגל אותו החוצה?
תן את שאר הבצק בחדרטמפרטורה של 15 עד 20 דקות. (זה יאפשר לגלוטן להירגע.)