תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל תפוח אדמה Pizzan. במנה עיקרית זו יש 1639 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל, בזיליקום, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 98%. נסו פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פאטה, פיצה תפוחי אדמה, ו פיצה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). מעיל פיצה 12 אינץ ' או תבנית אפייה עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, לשלב את תפוחי האדמה, בצל מגורר, ביצים וקמח.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים היטב ולחץ לתוך מחבת מוכן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים במשך 15 דקות. ספריי העליון של פגז עם שמן בישול ואופים במשך 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים תחת צלייה צלוי במשך 3 דקות, עד זהב פריך.
6
מוציאים את הקרום מהתנור אבל משאירים את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בקערה גדולה לשלב את הקישואים, סקווש צהוב, פלפל ירוק, בצל דק פרוס, שום וטופו. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהוב
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
ב מחבת nonstick גדולה, תערובת ירקות/טופו מטוגנים עד ירקות הם רק פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מערבבים את רוטב העגבניות ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
מורחים חצי מהרוטב על החלק העליון לקרום תפוחי האדמה. למעלה עם ירקות מוקפצים ועגבניות פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
יוצקים את הרוטב שנותר באופן שווה על כל. למעלה עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 7 דקות או עד גבינה מותכת. חתוך את הפרוסות כדי לשרת.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto