קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פירה אפוי עם אפונה, גבינת פרמזן ופירורי לחם

פירה אפוי עם אפונה, גבינת פרמזן ופירורי לחם
פירה אפוי עם אפונה, גבינת פרמזן ופירורי לחם עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 637 קלוריות. מתכון זה משמש 8. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. מתכון זה מרשת מזון דורש חמאה, חמאה, חמאה ומלח כשר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 82%, וזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פירה אפוי, עם פנצ'טה, גבינת פרמזן ופירורי לחם, פירה בטטה עם פירורי לחם גבינה כחולה, ו שום פרמזן סגנון אפוי פירה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. חמאה תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לתפוחי האדמה: בסיר גדול שלבו את החמאה, המלח ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את תפוחי האדמה ב -1 אינץ'. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מרתיחים עד שתפוחי האדמה רכים מאוד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לאותו סיר. בעזרת מועך תפוחי אדמה מועכים את תפוחי האדמה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מערבבים פנימה את המוצרלה, החלב, הפרמזן והחמאה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
לאפונה: במחבת בינונית ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את האפונה המופשרת ומבשלים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
מוסיפים את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
11
בעזרת כף גדולה יוצרים באר בגודל 4 אינץ ' במרכז תפוחי האדמה וממלאים באפונה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12
לציפוי: מערבבים את הגבינה ופירורי הלחם בקערה קטנה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מפזרים את תערובת פירורי הלחם על הפירה (ניתן להכין עד לנקודה זו 6 שעות לפני הזמן; מכסים ומצננים).
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
14
מזלפים את החלק העליון בשמן זית ואופים עד שהציפוי מזהיב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2חתיכות טופי הית' ברמלח כשר בתוספת תוספת לתיבולמלח כשר בתוספת תוספת לתיבול168דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מוצרלה מגוררתמוצרלה מגוררת8שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולה, לטפטוףשמן זית כתית מעולה, לטפטוף50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי75דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי290דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אפונה קפואה, מופשרתאפונה קפואה, מופשרת2kgsתפוחי אדמה russet, קלופים, לחתוך לחתיכות 1 אינץתפוחי אדמה russet, קלופים, לחתוך לחתיכות 1 אינץ114דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(1 מקל) חמאה ללא מלח, נמס(1 מקל) חמאה ללא מלח, נמס12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר12 כפיות אבקת שוםחמאה לא מלוחה, בטמפרטורת החדר, לשימון תבנית האפייהחמאה לא מלוחה, בטמפרטורת החדר, לשימון תבנית האפייה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2441 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא, בטמפרטורת החדרחלב מלא, בטמפרטורת החדר