קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

פירה בטטה עם זנגביל, הל ודבש

פירה בטטה עם זנגביל, הל ודבש
אם יש לך פלפל, ג'ינג'ר, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פירה בטטה עם זנגביל, הל ודבש, הל מחית תפוחי אדמה מתוקים, ו ג'ינג'ר מתובל פירה בטטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
למלא סיר גדול עם 1 אינץ ' של מים ולהביא אותו לרתיחה על חום גבוה. הגדר סל ספינת קיטור בפנים ולהפחית את החום לנמוך כך המים רותחים.לקלף לחתוך את תפוחי אדמה מתוקים וחלודים לקוביות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים אותם באוניית הקיטור, מכסים במכסה הדוק, ואדים עד מזלג מכרז, על 20 דקות. בינתיים, מניחים את שאר החומרים הנמדדים בסיר קטן על אש נמוכה, מתבלים עם פלפל, ומערבבים עד שהחמאה והדבש נמסו.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
להסיר מהחום ולהניח בצד.כאשר תפוחי האדמה מוכנים, להעביר אותם לקערה גדולה, טפטוף עם תערובת חמאה, ומחית עם מחית תפוחי אדמה על העקביות הרצויה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון