זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך סוכר חום, שימורי אפרסק, מקשטים: gingersnaps, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פירה בטטות עם תבלינים מרוקאים, פירה שמנת עם תבלינים חמים, ו בטטות עם אדאמה ותבלינים סתיו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 עם מתלה תנור 8 סנטימטרים מחום. פירס תפוחי אדמה מספר פעמים עם מזלג; מניחים תפוחי אדמה על מתלה תנור, ומניחים חתיכת נייר אלומיניום על המדף למטה כדי לתפוס טיפות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים תפוחי אדמה 40 דקות או עד מכרז. מגניב מעט (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לקלף תפוחי אדמה, ולחץ דרך ricer או מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה. (אין להשתמש במערבל או במעבד מזון.) מערבבים בשומרים והבא 9 מרכיבים עד מעורבב היטב. כפית תערובת בטטה לתוך משומן קל 2 1/2-qt. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ריבת תותים דלת סוכר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
מרסק תפוחי אדמה
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
4
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד חם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הובא לשולחן על ידי טירת שרי (מותאם מספר הבישול החדש של הגן הדרומי).