פלפל אדום-רוטב שום
רוטב פלפל אדום-שום יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 85 קלוריות. לכו לחנות ותביאו פלפל, מלח, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.
הוראות
מניחים פלפלים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
מטגנים 5 סנטימטרים מחום (עם דלת תנור חשמלית פתוחה חלקית) על 5 דקות בכל צד או עד פלפלים נראים שלפוחיות.
מניחים פלפלים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; לאטום ולתת לעמוד 10 דקות כדי לשחרר עורות. לקלף פלפלים; להסיר ולהשליך זרעים.
להמס חמאה במחבת גדולה; להוסיף פלפל קלוי ושום, ו לטגן עד שום רך. מערבבים ביין, מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם בחצי (5 דקות). מגניב במקצת.