קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

פנה עם חזיר, פטריות ואפונה

פנה עם חזיר, פטריות ואפונה
פנה עם בשר חזיר, פטריות ואפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.31 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל של 775 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 8 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פטריות כפתורים, פטרוזיליה, פסטה פנה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. מתכונים דומים: פנה עם אספרגוס, אפונה, פטריות ושמנת, פנה עם עוף, פטריות בר ואפונה, ו פנה קון פונגי אי מלנזן (פנה עם פטריות וחצילים).

הוראות

1
בסיר גדול של מים רותחים ומומלחים, מבשלים פנה לפי הוראות החבילה עד שהם רכים, אך יציבים.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ומניחים בצד.
3
בינתיים, בסיר גדול אחר, מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים בצל ומבשלים תוך ערבוב כ -3 דקות או עד שהם רכים וריחניים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים פתיתי שום וצ ' ילי ומבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות או עד לריחני.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים חזיר ומבשלים תוך ערבוב טוב למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
מוסיפים פטריות ומבשלים תוך ערבוב של 3 דקות או עד שהמים מתחילים להשתחרר מהפטריות. מגבירים את האש לגבוהה ומבשלים תוך ערבוב של כ -5 דקות או עד להתאדות המים והפטריות משחימות קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
יוצקים שמנת ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות (אל תרתיחו). מנמיכים את האש ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות או עד להפחתה קלה. מערבבים אפונה ומחממים (אם משתמשים באפונה טרייה, מבשלים במשך 2 עד 3 דקות או עד שהם רכים).
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
9
מוסיפים לסיר פסטה וגבינה סחוטים ומערבבים לערבוב טוב. מערבבים פטרוזיליה ומיץ לימון. טועמים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מגישים מיד.