קושירגיל
מוכן ב19 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

פנה עם חמאה חומה, ארוגולה וצנוברים

פנה עם חמאה חומה, ארוגולה וצנוברים
פנה עם חמאה חומה, ארוגולה וצנוברים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. מתכונים דומים: ניוקי חמאה חום עם תרד וצנוברים, ניוקי חמאה חום עם תרד וצנוברים, ו Orecchiette עם חמאה חומה, ברוקולי, צנוברים, בזיליקום.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור ההלבשה: בקערה קטנה, לטאטא יחד את שמן הזית, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח ופלפל עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
עבור הפסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מסננים ושומרים על כוס 1 של מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
במחבת גבוהה צדדית, לטאטא את החמאה על חום בינוני עד מומס. מבשלים עד קצף. המשך לבשל עד החמאה יש ארומה אגוזים והופך צבע קרמל, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הפסטה, הרוטב, ארוגולה, עגבניות, פרמזן, צנוברים וצלפים. לזרוק עד מצופה, הוספת מי פסטה שמורות, 1 כף בכל פעם כדי לשחרר את הרוטב, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מעבירים לקערה גדולה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך