קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 41 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

סלמון בגריל עם חמאת הבנרו-ליים

סלמון בגריל עם חמאת הבנרו-ליים
סלמון בגריל עם חמאת הבנרו-ליים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.72 דולר למנה. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן צמחי, טקילה, גרידת ליים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 41 דקות. נסו סלמון בגריל עם חמאת הבנרו-ליים, סלמון בגריל עם צ'ילי וחמאת ליים, ו סטייקי סלמון בגריל עם חמאת ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה מערבבים יחד שמן צמחי, מיץ תפוזים, 3 כפות מיץ ליים, טקילה, 1 כף גרידת ליים, 1 כף פלפל הבנרו ושום. שמרו כמות קטנה לשימוש כרוטב צולה, ושפכו את השארית לתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
שמן צמחישמן צמחי
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיץ לייםמיץ ליים
גרידת לייםגרידת ליים
טקילהטקילה
שוםשום
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
2
מניחים את הסלמון בצלחת הרדודה, ופונים למעיל. מכסים ומכניסים למקרר למשך 2 עד 4 שעות, הופכים לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
3
בקערה קטנה מערבבים יחד חמאה מרוככת, מלח שום, 1 כף מיץ ליים, 2 כפיות פלפל הבנרו ו -2 כפיות גרידת ליים. מכסים ומכניסים למקרר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
מלח שוםמלח שום
מיץ לייםמיץ ליים
גרידת לייםגרידת ליים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים גריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
גריל שמן קל באח, ומניחים סלמון על הגריל. מבשלים סלמון במשך 5 עד 8 דקות לכל צד, או עד שניתן לקלף את הדג בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מעבירים לכלי הגשה, מעליהם חמאת הבנרו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
חמאהחמאה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות חציר לשפוך היל קלשון שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
חציר לשפוך היל קלשון שרדונה
חציר לשפוך היל קלשון שרדונה
 מראה מבריק, קש חיוור עם גוונים ירוקים. תסיסה במיכל נירוסטה מאפשרת ביטוי מלא של ארומת פירות שרדונה ללא השפעה של אלון או ליס וכתוצאה מכך זר פירות טרופי בהיר ונקי. החיך עשיר בפירות טרופיים, חומציות ציפי נקייה מאזנת את אופי הפירות המתוקים וכתוצאה מכך חיך בהיר ורענן. כאשר שרדונה באיכות טובה משמש שרדונה לא מכוסה לוקח על רמה חדשה לגמרי של עומק ועוצמה.