מלזי הודי קארי מתובל בשר המבורגרים יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 29 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל של 531 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ לימון, חלמון ביצה, כורכום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש באבקת הקארי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. מתכונים דומים: חזה בקר מתובל מלזי, המבורגרים עוף מתובל הודי, ו המבורגרים קארי הודי עם מאיו צ'אטני.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל לבינוני ומשמנים קלות את הסורגים בשמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מזלפים את הפלפל האדום, הג ' לפנו והבצל הפרוס בשמן זית, ומתבלים אותם במלח, פלפל, לפי הטעם ואבקת קארי. צולים את הירקות על אש בינונית עד שיש להם סימני גריל ומתרככים, כ -5 דקות. אפשר להם להתקרר, ואז לקלף את העור של פלפל אדום. קוצצים דק את הבצל והפלפל ומניחים בצד. שמרו את הג ' לפנו לאיולי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קארי
פלפל אדום
ירק
שמן זית
פלפל חלפיניו
בצל
פלפל
איולי
מלח
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
במחבת מטגנת קטנה על אש בינונית מוסיפים את 2 כפות שמן הזית, 1/4 כוס אבקת קארי, השום המגורד, הג ' ינג ' ר המגורד, הכורכום, הכוסברה, הכמון והגראם מסאלה, אם משתמשים. אפשר לתבלינים לצלות בשמן עד שהם ריחניים ולהיות בצבע כהה מעט יותר, בערך 2 עד 3 דקות (אם תערובת זו נראית יבשה, אל תהסס להוסיף עוד מעט שמן למחבת.) אפשר לתבלינים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קארי
גארם מסאלה
כוסברה.
שמן זית
כורכום
שום
ג ' ינג ' ר
תבלינים
כמון
טוסט
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
בקערה בינונית השתמשו במזלג או במקלות אכילה לשילוב הבקר, תערובת התבלינים, הפלפל האדום בגריל, בצל אדום, בצל ירוק, קטשופ, סוכר חום ורוטב סויה. מתבלים במלח ופלפל שחור, לפי הטעם. מכסים את התערובת עם עטיפת פלסטיק במקרר לפחות 1 שעה (מריחה לילה הוא אפילו טוב יותר כדי לעזור טעמים להתחתן.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל ירוק
סוכר חום
פלפל אדום
בצל אדום
רוטב סויה
קטשופ
בקר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מקלות אכילה
קערה
6
מוציאים את תערובת ההמבורגר מהמקרר ומחלקים אותה ל -4 רביעים שווים.
7
מברישים את הקציצות בשמן זית, מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל ומניחים להם את הגריל. מבשלים את הקציצות לבינוניות-נדירה או בינונית, כ -3 דקות בצד הראשון, ואז 4 עד 5 דקות בצד השני. דאגו לסובב את הקציצות פעם אחת מכל צד כדי להשיג סימני צלב נחמדים. לאחר הבישול העבירו את הקציצות לצלחת ואוהל אותן בנייר אלומיניום. אפשר להם לנוח לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
גריל
8
שלב במעבד מזון את המיונז, הנענע, הבצל הירוק, הג ' לפנו הצלוי, השום, אבקת הקארי, הכמון, גרידת הליים והמיץ. דופק עד שהתערובת משולבת היטב, אך עדיין נותרו נתחי בצל ירוק וג ' לפנו. מתבלים את המחית במלח ופלפל שחור, לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת קארי
בצל ירוק
מיונז
גרידת ליים
פלפל חלפיניו
שום
כמון
מיץ
מנטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
9
בקערה קטנה זורקים יחד את הבצל המטוגן עם הגראם מסאלה עד שהם מאובקים באופן שווה עם התבלין. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן
גארם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
בזמן שהמבורגרים נחים, חצוי את גלילי הבריוש והניח אותם, חתוכים בצד כלפי מטה, על סורגי הגריל. צולים עד שהם חומים זהובים בהירים, בערך 10 שניות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בריוש
גלול
טוסט
ציוד שתשתמש בו
גריל
11
להגשה מורחים בנדיבות 1 כף איולי על כל צד של הלחמניות. לחץ 4 עד 5 פרוסות מלפפון למיונז בתחתית הגליל. מעל המלפפונים חופן חסה לתינוק, אחר כך קציצת המבורגר, ולבסוף, בערך 1/4 כוס מתערובת הבצל המטוגן. מכסים בחלק העליון של הלחמניות ומגישים מיד עם סלט צדדי וצ ' יפס הבטטה בגריל.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס בטטה
קציצות המבורגר
מיונז
מלפפון
חסה
מורחים
איולי
בצל
גלול
12
מוסיפים לקערה גדולה את החלמון, המלח, החרדל היבש והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
חלמון ביצה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
מקציפים ביד או במיקסר חשמלי עד לאיחוד.
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
14
יוצקים פנימה את מיץ הלימון והחומץ ומקציפים פעם נוספת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
חומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציף
15
תוך כדי הקצפה ברציפות, מטפטפים לאט מאוד את שמן הקנולה. המשיכו לטפטף עד שהתערובת התחלבה וכל כוס השמן שולבה בתערובת הביצים. מקררים במיכל אטום עד 2 שבועות.