קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

פנה עם ראגו הודו

פנה עם ראגו הודו
המתכון לפנה עם ראגו הודו יכול להיות מוכן בכ-35 דקות . מנה אחת מכילה 514 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . תמורת 1.71 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-4 סועדים. לכו לחנות וקנו עגבניות משומרות, שום, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. רק מעטים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. עם ציון 81% , המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: את פנה קון פונגי אי מלנזנה (פנה עם פטריות וחצילים) , ראגו בולונז הודו עם פפרדלה , וטורטליני גבינה עם ראגו נקניקיות .

הוראות

1
הביאו סיר עם מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הכרישה, השום וההודו ומבשלים תוך ערבוב עד שההודו משחים מעט, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מוסיפים את העגבניות, 2 כוסות מים ורבע כפית מלח ופלפל מכל אחד. מגבירים את האש לגבוהה, מביאים את הרוטב לרתיחה ומבשלים 5 דקות. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים חצי מכמות הבזיליקום וקליפת הפרמזן ומבשלים על אש קטנה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות התווית. שומרים חצי כוס ממי הבישול, מסננים את הפסטה. מערבבים את חצי כוס הפסטה, את הבזיליקום הנותר ו-2 כפות הגבינה לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים את הפסטה ומערבבים לציפוי, מוסיפים מעט ממי הפסטה ששמרנו כדי להרפות, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מסירים את קליפת הפרמזן ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
7
חלקו את הפסטה בין הקערות. פזרו מעל את כף הגבינה הנותרת ועוד בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
צילום מאת אנטוניס אכילאוס