שעועית לבנה ופרושוטו קרוסטיני עם מרווה
שעועית לבנה ופרושוטו קרוסטיני עם מרווה דורשים בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-30 מנות. זה הר ד ' אובר יש 130 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו שמן זית, שעועית קנליני, מרווה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו כרוב, שעועית לבנה ופרושוטו קרוסטיני, שעועית לבנה עם פרושוטו ומרווה, ו צ'דר לבן, עיסת תפוחים, פרושוטו ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מעבד מזון לשלב את 3 שיני שום מרוסק, פרושוטו, פלפל אדום כתוש, ו 3 פחיות של שעועית.
מוסיפים 1/4 כוס שמן זית ומחית לתערובת אחידה. אם התערובת נראית עבה מדי להוסיף עוד שמן זית; התערובת צריכה להיות רופפת למדי. טועמים כדי לראות אם התערובת זקוקה למלח (כנראה שכן).
מוסיפים את הפחית הנותרת של שעועית ודופק לשלב (התערובת צריכה להיות קצת גס). טועמים שוב כדי לראות אם הוא זקוק למלח. זה צריך להיות קרמי וקצת שמנמן וטעם ממש טוב.
מוציאים ממעבד המזון לקערה גדולה ושומרים בטמפרטורת החדר.
מחממים מחבת גריל על אש בינונית.
צולים את פרוסות הבגט משני הצדדים על תבנית הגריל שחוממה מראש. כשהלחם נראה מעט חרוך ופריך מוציאים אותם ומשפשפים כל קרוסטיני עם שיני השום הגולמיות.
מעל כל טוסט עם שמיר גדול של מחית השעועית וטפטוף שמן זית.
מקשטים במרווה ומסדרים על פלטות הגשה להגשה. ברוויסימו!