קושיבינוני
מוכן ב42 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פנצ'נלה קפרזה אפויה

פנצ'נלה קפרזה אפויה
פנצ'נלה קפרזה אפויה עשויה להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 463 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -36 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת מוצרלה, עגבניות בשלות בגפן, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 42 דקות . זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 50% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קפרזה פנצנלה , קפרזה פנצנלה וקפרזה פנצנלה .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
שים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-375 מעלות F. חמאה תבנית אפייה בגודל 9 על 12 אינץ'. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מסדרים את פרוסות העגבניות בתחתית תבנית האפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מטפטפים את החומץ הבלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
5
מניחים מעל את פרוסות הגבינה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
6
מפזרים את השום והבזיליקום ומזלפים שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים מעל את פרוסות הלחם ומטפטפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
7
אופים 25 דקות עד שהמילוי מבעבע והלחם פריך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, קיאנטיname, ורדיקיו., Gruener Veltliner, Trebbiano

שרדונה, סוביניון בלאן וקיאנטי הם הבחירות המובילות שלי לסלט קפרזה. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. שרדונה של יקב אלדרברוק עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
יקב אלדרברוק שרדונה
יקב אלדרברוק שרדונה
ניחוחות של אננס ומנגו מודגשות עם וניל, אניס וקוקוס. הפה מלא ברמזים של אגס וחמאה, עם גימור שקדים קלוי ארוך. יין זה משתלב היטב עם סלט שרימפס שומר ולימון, סקאלופ ים עם סלסת מנגו, לובסטר עם רוטב תירס צלוי, עוף עם בייקון מעושן תפוח ואורז בר, ריזוטו דלעת עם מרווה, סלמון עם רוטב זעפרן לימון.