פנקייק תנור עם תפוחים
פנקייק תנור עם תפוחים הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תפוח, חלב, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. 11 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו פנקייק תנור עם תפוחים, פנקייק תפוחים ושמנת, ו פנקייק סופלה עם תפוחי קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס). במחבת ברזל יצוק גדולה מחממים חמאה ותפוחים יחד בתנור תוך כדי חימום מוקדם. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתפוחים מתחילים להתרכך.
בזמן שהתפוחים מתבשלים מניחים ביצים, קמח וחלב בבלנדר או במעבד מזון ומחית לתערובת אחידה.
יוצקים את הבלילה על תפוחים במחבת שחוממה מראש ומערבבים בקצרה לתערובת עם תפוחים. מחזירים את המחבת לתנור ומבשלים 15 דקות. מנמיכים את האש ל 375 מעלות ואופים עוד 10 דקות, עד להזהבה.