אם יש לך פטרוזיליה, עלי בזיליקום, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו פסטאן בקר ומרק פטריות, תבשיל פסטה טחון של קיטנסל-פטריות, ו מרק בקר ופטריות לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי 4 ליטר, לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר הוא חום; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בצל
בקר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מערבבים במים חמים, רוטב
מרכיבים שתצטרך
רוטב
מים
3
מערבבים, בזיליקום, מלח, פלפל ושום.
מרכיבים שתצטרך
שום
פלפל
באזיל!
מלח
4
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
5
להפחית חום. כיסוי; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים פסטה לא מבושלת, פטריות ויין. כיסוי; לבשל 10 דקות יותר. מוסיפים פטרוזיליה.