קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

פסטה בקר ומרק פטריות

פסטה בקר ומרק פטריות
אם יש לך פטרוזיליה, עלי בזיליקום, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו פסטאן בקר ומרק פטריות, תבשיל פסטה טחון של קיטנסל-פטריות, ו מרק בקר ופטריות לבבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתנור הולנדי 4 ליטר, לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר הוא חום; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מערבבים במים חמים, רוטב
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מיםמים
3
מערבבים, בזיליקום, מלח, פלפל ושום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
מלחמלח
4
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
5
להפחית חום. כיסוי; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים פסטה לא מבושלת, פטריות ויין. כיסוי; לבשל 10 דקות יותר. מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
פסטהפסטה
ייןיין