קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות25
ציון בריאות9
מגזין

פסטה עם טונה, ארוגולה ופלפל חריף

פסטה עם טונה, ארוגולה ופלפל חריף
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 6 דקות. גשו לסופר וקנו את התינוק ארוגולה, פתיתי פלפל נדיבים, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. וזה מעולה. נסו פסטה עם טונה, ארוגולה ופלפל חריף, פסטה עם טונן וארוגולה, ו Tunan and Arugula (Rocket) Pasta (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 לבשל פסטה: Bringa סיר גדול של מים מלוחים (1 כף מלח עבור כל 2 ליטרים של מים) לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הפסטה, חוזרים לרתיחה מתגלגלת, ומרתיחים חשופים עד הפסטה היא אל דנטה, מבושל, אבל עדיין קצת מוצק לנשוך.2 מבשלים פתיתי שום ופלפל אדום בשמן זית; מוסיפים טונה, מלח: בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה בחום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את השום ואת פתיתי הפלפל החמים ומבשלים עד השום הוא ריחני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים את הטונה ומגרסים אותו לפתיתים משובחים עם מזלג. מתבלים במלח. שמור על חום נמוך.3 הניחו בצד כוס מי פסטה: ממש לפני שהפסטה מוכנה, הניחו בצד 1 כוס מים רותחים. תצטרך את זה כדי להוסיף חזרה למאכל הפסטה כדי למנוע ממנו להתייבש מדי.4
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
1
מסננים את הפסטה ותלוי בגודל של המחבת שלך, או להוסיף אותו למחבת עם הטונה, או להחזיר את הפסטה לסיר הפסטה ולהוסיף את תערובת הטונה לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף את ארוגולה ולהשתמש מלקחיים כדי לזרוק יחד עם פסטה וטונה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
הוסף חלק ממי הפסטה השמורים החמים כדי לעזור לשחרר את הפסטה.הארוגולה תנבול כשתזרוק איתה את הפסטה והטונה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4
הוסף עוד מי פסטה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים