קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

פסי פטל

פסי פטל
. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. נסו פסי פטל, פסי פטל, ו פסי פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C). מחבת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח ואבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חותכים 1/2 כוס חמאה צוננת לחתוך לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
מערבבים עד פירורים גס טופס. מערבבים ביצים, 1 בכל פעם, לתוך תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
5
מוסיפים את החלב ומערבבים עד לקבלת הבצק הרך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
חלבחלב
6
מורחים בצק במחבת, לוחצים עם אצבעות כדי לכסות את התחתית באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מורחים את הריבה מעל.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ריבהריבה
8
הכן ציפוי, בקערה בגודל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מערבבים יחד את הסוכר ו 1/4 כוס חמאה מומסת. מערבבים בקוקוס ווניל.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
10
מורחים על גבי שכבת ריבה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ריבהריבה
11
אופים ציפוי tilping משחימים קלות, כ -30 דקות. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
חתוך לסורגים.