פסי פטל
. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. נסו פסי פטל, פסי פטל, ו פסי פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C). מחבת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח ואבקת האפייה.
חותכים 1/2 כוס חמאה צוננת לחתוך לחתיכות קטנות.
מערבבים עד פירורים גס טופס. מערבבים ביצים, 1 בכל פעם, לתוך תערובת הקמח.
מוסיפים את החלב ומערבבים עד לקבלת הבצק הרך.
מורחים בצק במחבת, לוחצים עם אצבעות כדי לכסות את התחתית באופן שווה.
הכן ציפוי, בקערה בגודל בינוני.
מערבבים יחד את הסוכר ו 1/4 כוס חמאה מומסת. מערבבים בקוקוס ווניל.
אופים ציפוי tilping משחימים קלות, כ -30 דקות. מגניב לגמרי.