פפרדלה עם פנצ'טה, ברוקולי, וצנוברים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 683 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ברוקולי רב, פסטה פפרדלה, צנוברים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פפרדלה עם פנצ'טה, ברוקולי וצנוברים, פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, ו ברוקולי Rabe עם צנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
1
Heat 2 tablespoons oil in heavy large skillet over medium-high heat.
Add garlic and cook until golden brown, stirring frequently, about 3 minutes. Discard garlic.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
Add onion, pancetta, and fennel seeds to skillet; sauté until onion is tender and pancetta begins to brown, about 8 minutes.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
2 בצלים אדומים קצוצים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
Add dried crushed red pepper, then broccoli rabe stems and cook 4 minutes to soften slightly, stirring occasionally. Stir in broccoli rabe tops, sprinkle with salt, and add 1 cup water. Cover and cook until stems and tops are tender, about 5 minutes. Season to taste with salt and pepper.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ברוקולי רבה
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
Meanwhile, cook pasta in large pot of boiling salted water until just tender but still firm to bite.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
Drain pasta, reserving 1 cup cooking liquid.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
Add pasta to skillet with broccoli rabe and stir over low heat to combine, adding reserved cooking liquid by tablespoonfuls to moisten if necessary. Stir in remaining 2 tablespoons oil and 1 cup cheese. Season to taste with salt and generous amount of pepper.