קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

פפרדלה עם פנצ'טה, ברוקולי ראבה וצנוברים

פפרדלה עם פנצ'טה, ברוקולי ראבה וצנוברים
פפרדלה עם פנצ'טה, ברוקולי, וצנוברים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 683 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ברוקולי רב, פסטה פפרדלה, צנוברים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פפרדלה עם פנצ'טה, ברוקולי וצנוברים, פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, ו ברוקולי Rabe עם צנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
Heat 2 tablespoons oil in heavy large skillet over medium-high heat.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
Add garlic and cook until golden brown, stirring frequently, about 3 minutes. Discard garlic.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
Add onion, pancetta, and fennel seeds to skillet; sauté until onion is tender and pancetta begins to brown, about 8 minutes.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
Add dried crushed red pepper, then broccoli rabe stems and cook 4 minutes to soften slightly, stirring occasionally. Stir in broccoli rabe tops, sprinkle with salt, and add 1 cup water. Cover and cook until stems and tops are tender, about 5 minutes. Season to taste with salt and pepper.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברוקולי רבהברוקולי רבה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
Meanwhile, cook pasta in large pot of boiling salted water until just tender but still firm to bite.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
Drain pasta, reserving 1 cup cooking liquid.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
Add pasta to skillet with broccoli rabe and stir over low heat to combine, adding reserved cooking liquid by tablespoonfuls to moisten if necessary. Stir in remaining 2 tablespoons oil and 1 cup cheese. Season to taste with salt and generous amount of pepper.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
Transfer to shallow bowl.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
Sprinkle with pine nuts and serve, passing additional cheese separately.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'