קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פודינג לחם תירס הודי

פודינג לחם תירס הודי
פודינג לחם תירס הודי עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 328 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח, ביצים, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 45% . נסו לחם תירס הודי , לחם תירס הודי (Makai Ki Roti) ופודינג לחם תירס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הצעת הגשה: גלידת פקאן חמאה או מייפל אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
2
ציוד מיוחד: תבנית אפייה קרמית של 6 עד 8 כוסות או קערת קרמיקה חסינת תנור
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים תנור ל-275 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
שים קוביות לחם תירס בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
טורפים יחד חלב, ביצה, מולסה, ג'ינג'ר וקורט מלח ויוצקים על הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
תן לעמוד 5 דקות.
7
אופים על נייר אפייה באמצע התנור עד שקצה הרפרפת רק מתייצב והמרכז עדיין מתנודד, 40 עד 45 דקות. מצננים פודינג עד שהוא חם (הוא ימשיך להתייצב כשהוא מתקרר).
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפודינג. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. הכוכב הלבן של Moet & Chandon () עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.