קרקרים של גבינת עשבים
קרקרים של גבינת עשבים דורשים בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -6 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 150 קלוריות . תמורת 27 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כתוספת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, עשב שמיר, קמח וגבינת צ'דר. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 15% . פריכיות עשב תוצרת בית , קרקרים צדפות עשבים ופצפוצי קינואה עשבים פשוטים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את ששת המרכיבים הראשונים במעבד מזון; מכסים ומקפיצים לתערובת.
להוסיף חמאה; מכסים ומקציפים עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. תוך כדי העיבוד מוסיפים מים בהדרגה רק עד שנוצרים פירורים לחים.
מעצבים בצק לדיסק; עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-30 דקות או עד שקל לטפל.
על משטח מקומח קלות, מרדדים בצק ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי.
חותכים עם 2-in מקומח. חותכן עוגיות.
מניחים במרחק של 1 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהשוליים משחימים קלות (הקרקרים צריכים להיות פריכים).
מוציאים לרשתות להתקררות מלאה. מאחסנים בכלי אטום.