פפרוני, מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פפרוני, מקרוני וגבינה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 45 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1068 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך חצי-חצי, parmigiano-רג'יאנו, צ' דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו פיצה פפרוני מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו מקרוני פפרוני (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים 1 כף מלח בזהירות להוסיף את האטריות לזניה. לחזור לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה נמוכה ולבשל במשך כ 5 דקות, או עד פסטה הוא מאוד אל דנטה (מעט מבושל מספיק).
מסננים במסננת, לשטוף מעט טפטוף עם שמן זית כדי למנוע דבק.
בסיר כבד, בינוני להמיס 4 כפות של החמאה על אש נמוכה.
מוסיפים את השום ולאחר מכן את הקמח ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 3 דקות. הגבירו את החום למדיום וקציפו בחצי וחצי לאט לאט. מבשלים עד מעובה, על 4 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; להוסיף 2 כוסות של פרמזן מגוררת. מתבלים במלח, פלפל ומערבבים עד שהגבינה נמסה והרוטב חלק. לכסות ולהניח בצד.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בקערה גדולה לשלב 1/4 כוס פרמזן, צ ' דר, ומוצרלה. לזרוק לשלב.
משמנים צלחת אפייה 3 ליטר או תבשיל עם 1 כף חמאה.
מורחים מצקת מלאה ברוטב על תחתית המחבת. מכסים את הרוטב בשכבה אחת של אטריות לזניה מבושלות.
מורחים עוד מצקת מלאה ברוטב על גבי אטריות.
מפזרים 1/3 של תערובת גבינת מוצרלה. למעלה עם 1/3 של פפרוני פרוס. חזור עם החומרים הנותרים עבור 2 שכבות יותר.
מפזרים 1/2 פירורי לחם כוס על גבי לזניה העליון עם שנותר פרמזן מגורר, 1/4 כוס.
אופים, חשוף, במשך 40 עד 45 דקות או עד לזניה הוא מבעבע וחם והחלק העליון הוא חום זהוב.
הסר מהתנור ולאפשר לשבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.