פרוזן יוגורט עם תותים בסירופ בלסמי
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 331 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם יוגורט חלב מלא, מיץ לימון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תותים עם סירופ בלסמי, גלידה Vanillan עם תותים וסירופ בלסמי, ו תותים ופרוזן יוגורט.
הוראות
הפחת חומץ בלסמי וסוכר 1/2 כוס בחצי מעל חום בינוני-נמוך בסיר שאינו מגיב. תניח בצד.
מערבבים יוגורט, נשאר 1 כוס סוכר, ומיץ לימון עד הסוכר מתמוסס.
יוצקים לתוך קערה לא מגיבה, וצינה עד הקור.
יוצקים לתוך מכונת גלידה, ופעל לפי הוראות היצרן לעשות יוגורט קפוא. להקפיא 30 דקות בקערת גלידה.
לגרוף יוגורט קפוא לקערה, העליון עם פירות יער, ורסס עם סירופ בלסמי. לסיים עם קמצוץ של פלפל כתוש.
* למטרות בדיקה, השתמשנו mlange פלפל (לערבב).