פרוסות צלופח מטוגנות
פרוסות צלופח מטוגנות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 918 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 72 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם סלרי, צ'ילי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הצלופח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת עוגיית המזל של נילי כקינוח. נסו פרוסות צלופח מטוגנות, פרוסות חצילים מטוגנים של קיטנסל (צמחוני), ו לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
נקי, לשטוף, לחתוך צלופח.שמן חום צלופח מטגנים ווק עד יבש ופריך להסיר ולנקז.שמור 3 tbls של שמן מחממים מחבת.מערבבים שום ג ' ינג 'ר ומטגנים וצ' ילי נאם yuey כדי טעם שמן על שתי דקות.מוסיפים צלופח, סלרי, רוטב סויה וסוכר ממשיכים לערבב ומטגנים.כאשר החומרים מעורבבים היטב להוסיף מלאי לשמור רותחים עד שנשאר מעט מאוד נוזל.מוסיפים חומץ לערבב היטב, להסיר מחום מפזרים פלפל על גבי ומגישים מיד.