קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרופיטרולים עם רוטב שוקולד

פרופיטרולים עם רוטב שוקולד
אם יש לכם שמנת כבדה, מלח, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 26%. מתכונים דומים: פרופיטרולים עם רוטב שוקולד, פרופיטרולים עם רוטב שוקולד וגלידה, ו פרופיטרולים עם גלידה ורוטב שוקולד.

הוראות

1
שלב את השמנת והחמאה בסיר קטן עם תחתית כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מחממים את התערובת עד להופעת בועות סביב דפנות הסיר, אך אל תתנו לקרם לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מערבבים פנימה את השוקולד והווניל; מסירים מהאש ומערבבים עד שהשוקולד נמס והרוטב חלק. ניתן להגיש חם או צונן.;
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
פרופיטרולים: מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
כדי להפוך את הפאטה לצ ' וקס: בסיר עם תחתית כבדה, הביאו את המים, החמאה, הסוכר והמלח לרתיחה עדינה על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב להמסת החמאה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את כל הקמח ואבקת האפייה בבת אחת וממשיכים לערבב עד שכל הקמח משולב והבצק הופך למסה שמתרחקת מדפנות הסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסירים מהאש ומגרדים את הבצק לקערת ערבוב. בעזרת מערבל עומד או כף יד מקציפים את הבצק במהירות בינונית כדי לקרר אותו מעט.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, עוצרים לגרד את דפנות הקערה מעת לעת. כאשר כל הביצים שולבו, הבצק צריך להיות עיסה סמיכה, חלקה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
טופס 24 כדור גולף בגודל תלוליות על גיליון אפייה מרופד על 2 אינץ ' זה מזה ומאפשר להם מקום להתפשט; לשמור על התלוליות גבוה ועגול ככל האפשר. אתה יכול להשתמש בשקית מאפה המצוידת בקצה כוכב או בכף גדולה, לבחירתך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
10
מכניסים את המחבתות לתנור ואופים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מנמיכים את האש ל 350 מעלות צלזיוס וממשיכים לבשל במשך 25 דקות. אין לפתוח את דלת התנור או להסיר את התבניות מהתנור עד שהנפיחות יציבות למגע. הפרופיטרולים צריכים להיות חומים זהובים ועולים היטב. אפשר לקליפות להתקרר לפני המילוי.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
בעזרת סכין משוננת פורסים את פחזניות המאפה כמעט ב -1/
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
13
מניחים 3 פרופיטרולים על כל צלחת קינוח וממלאים בכף גלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
14
מזלפים מעל את רוטב השוקולד; מקשטים באבקת סוכר ונענע טרייה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מנטה טרייהמנטה טרייה