קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

פרושוטו בגריל עטוף תאנים ממולאות בגבינת עיזים

פרושוטו בגריל עטוף תאנים ממולאות בגבינת עיזים
פרושוטו בגריל עטוף תאנים ממולאות בגבינת עיזים דורש מסביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר עבור יום העצמאות. 161 אדם הכין את המתכון הזה והיה עושה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבינת עזים, חומץ בלסמי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: גבינת עיזים ממולאים תאנים עטוף פרושוטו, גבינת עיזים ופרושוטו עטוף תאנים, ו פרושוטו בגריל עטוף תאנים ממולאות בגורגונזולה דולצ'ה.

הוראות

1
מחממים את הגריל ומברשת עם מברשת גריל כדי להסיר כל crud עודף ושומן. לאחר צחצוח, להפעיל מגבת משומנת על הסורגים להרים כל crud משוחרר או פיח.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
טפטוף כל תאנה חצי עם חומץ ולמלא כל מרכז תאנה עם גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
3
מפזרים כמה פתיתים של פלפל אדום כתוש, אם באמצעות, על גבי גבינת עיזים לעטוף כל תאנה עם פרוסה של פרושוטו. צבע את החלק החיצוני של כל תאנה בקלילות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פרושוטופרושוטו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
4
שים את התאנים במקום קריר יותר של הגריל שחומם מראש. הרעיון כאן הוא שאנחנו רוצים לצלות את התאנים בעדינות כדי לבשל את התאנה כל הדרך אבל עדיין כדי לקבל את החריכה בצד החיצוני. גריל את התאנים מכל הצדדים כך prosciutto מתחיל להיות פריך ואת התאנה מרגישה רכה כאשר סחוט, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
בעוד התאנים צולים, בקערה גדולה, לזרוק את ארוגולה עם קצת שמן זית כתית אקסטרה בתולה, כמה חומץ בלסמי ואת Parmigiano-רג ' יאנו. לטעום, ולהוסיף מלח, במידת הצורך. מסדרים על צלחות הגשה בודדות או מגש הגשה העליון עם התאנים.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
טפטוף כמה טיפות של בלסמי על כל תאנה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
7
זה טעים מאוד!