פרושוטו עם אגסים וארוגולה
פרושוטו עם אגסים וארוגולה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי וראשוני מכיל 175 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת 62 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם מלח ופלפל, פרושוטו די פארמה, עלי טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: מרק ערמונים ופטריות בר עם קרם פרמזן ואגסים , אגסים תפוחים ותמרים צ'אטני/קומפוט , ואגסים צלויים מייפל ובטטה .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים ארוגולה בקערה. חוצים את האגס לאורכו ומסירים את הליבה.
חותכים לרבעים ואז שוב לשניים. מלבישים את האגס במיץ מ-1/2 לימון, עלי טימין, שמן זית, מלח ופלפל.
על כל פרוסת פרושוטו עם פרוסת אגס מניחים כמה עלים של ירוקים לבושים ומגלגלים לצרור הדוק.
חותכים כל צרור לשניים, כדי ליצור 16 חתיכות.