פרטרידג'דבש ופלפל שחור עם סקווש קלוי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך דלעת סקווש, ציר עוף, סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 97% המנה הזו יוצאת מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פרטרידג'ממולא צלוי ומירטל עם ערמונים פולנטה, פילה בקר צלוי עם פלפל קלוי ורוטב זית שחור, ו כריכי חומוס הודו עם פלפל שחור דבש.
הוראות
חותכים את עמוד השדרה מתוך אחד partridges באמצעות זוג חזק של מספריים מטבח או מזמרה עוף. הפוך את הציפור, ולאחר מכן השתמש במשקל הגוף שלך ולחץ על אמצע השד עם העקב של היד שלך, עד partridge שטוח החוצה. חוזר.
מחממים מעט שמן במחבת גדולה ללא מקל. עונדים את הציפורים במלח ופלפל, ואז מחממים אותן במהירות 2 בכל פעם במחבת. להרים, ולהניח בצד.
מערבבים את סיידר עם הדבש, להזמין שליש מהתערובת, ולאחר מכן להטות את השאר לתוך המחבת כדי deglaze. מערבבים במלאי, ואז להפחית את הנוזל למטה במשך 5 דקות או עד שיש לך רוטב סירופ. מתבלים לפי הטעם.
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
פופ הדלעת לתוך קערת ערבוב, לזרוק עם רוב הקורנית, תיבול, קצת של תערובת סיידר שמורות 1 כף שמן זית. טיפ על מגש אפייה שאינו מקל, ולאחר מכן צלוי במשך 30 דקות.
עכשיו לזרוק את partridges במה שנשאר של תערובת סיידר. לטחון הרבה פלפל שחור מעל ולפזר עם זליגת מלח טובה. נסטרו את החוגיות בין הדלעת, חזה כלפי מעלה.
מפזרים קצת יותר קורנית. צולים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את הציפורים ולתת להם לנוח. כבה את התנור וחמם את הדלעת.
חותכים את הציפורים לרבעים ומגישים על גבי ערימה של סקווש.
לטפטף קצת מהרוטב ולפזר עם קצת קורנית, כדי לשרת.