קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריך תפוח-חמוציות עם ציפוי פולנטה שטרויזל

פריך תפוח-חמוציות עם ציפוי פולנטה שטרויזל
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Cranberry-Apple פריך עם ציפוי Streusel שיבולת שועל, תפוח, אגס, חמוציות פריך עם ציפוי Gingersnap, ו אגס פריך עם ציפוי Streusel Oat (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט אניסיד במחבת קטנה מעל חום בינוני עד מעט כהה יותר בצבע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים זרעים במעבד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
הוסף הבא 5מרכיבים; תערובת 5 שניות.
4
הוסף חמאה; תערובת, באמצעות / כיבוי פונה, עד תערובת דומה פירורים גס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5
העברת תערובת לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
טפטוף ביצה מעל ומערבבים עד החומרים הם לחים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים תפוחים ומיץ לימון; לזרוק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4
העברת מילוי לתבנית אפיית זכוכית 11x7x2 אינץ ' (או לתבנית אפייה 2 ליטר רדודה אחרת).
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
להתפורר ציפוי דק מעל מילוי.
6
אופים קינוח עד תפוחים רכים, מיצים בועה עבה, ציפוי הוא פריך וזהוב, על 1 שעה. מגניב 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מגישים חם פריך עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו
8
* נמכר בכמה סופרמרקטים וחנויות מזונות טבעיות ושווקים איטלקיים.