קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריך תפוח קרמל

פריך תפוח קרמל
אם יש לך תמצית שקדים, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו פריך תפוח קרמל, פריך תפוח קרמל, ו קרמל-תפוח פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. תבנית אפיית חמאה
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1
דופק יחד קמח, סוכר, חמאה, מלח, ותמציות במעבד מזון עד כמה גושים גדולים טופס.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מניחים בצד 1/4 כוס למילוי ולהעביר הנותרים ציפוי לקערה. מערבבים בשקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
לבשל סוכר בסיר יבש 2 ליטר כבד מעל חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם כף עץ, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום ומוסיף בזהירות מיץ תפוחים, חמאה ומלח (קרמל יהיה להקשיח קיטור במרץ). מבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
שים תפוחים בקערה גדולה ולזרוק עם תערובת ציפוי שמורה וקרמל, ואז להפיץ בתבנית אפייה. (צלחת יהיה מלא מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
לפזר גושים של ציפוי על תפוחים, לסחוט חופנים קטנים של ציפוי לגושים בעת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
אופים עד תפוחים רכים העליון הוא זהב פריך, על 1 שעה. קר לחמם או לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1
* ציפוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר מקורר, מכוסה.* קריספ הוא נאכל הטוב ביותר ביום שהוא עשה, אבל כל שאריות ניתן מקורר, מכוסה. הציפוי יהיה רטוב, אבל אתה יכול לחמם מחדש את הפריך בתנור 177°.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף