קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות45
ציון בריאות1
מגזין

פרי-טופס אננס, מנגו ועוגות יער

פרי-טופס אננס, מנגו ועוגות יער
פרי-טופס אננס, מנגו ועוגות יער עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 45 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תותים, מי קרח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פרי-טופס אננס, מנגו ועוגות יער, אגוז חינם מנגו~עוגות ליים, ו מיני ברי טארטס (Paleo , ללא גלוטן + טבעוני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, דופק את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מפזרים את מי הקרח על התערובת ואת הדופק עד המאפה מתחיל לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
4
מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים בעדינות כמה פעמים עד מעורבב היטב. מחלקים את הבצק לשניים ולשטח לדיסקים. לעטוף את המאפה פלסטיק לקרר עד צונן, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
5
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
6
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד 1 של דיסקים בצק 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות צלחת 5 אינץ ' כמדריך, לגזור 4 סיבובים ולהעביר את תבנית האפייה מוכן. חזור עם דיסק המאפה השני. מקררים את הסיבובים עד המשרד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
7
מסדרים את פרוסות האננס, המנגו והבננה על סבבי המאפה ומפזרים את התותים והאוכמניות למעלה. להביא את הקצוות מאפה סביב הפרי, צובט בחוזקה כדי ליצור מסגרת קפלים על כל טארט. מקררים את הטארטים עד המשרד, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
8
מברישים את הטארטים עם החמאה המומסת ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
9
אופים במשך 35 דקות, עד המאפה הוא השחמה ואת הפרי מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
10
תן לעוגות להתקרר על מדף.
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קרם frache.