פרי-טופס אננס, מנגו ועוגות יער
פרי-טופס אננס, מנגו ועוגות יער עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 45 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תותים, מי קרח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פרי-טופס אננס, מנגו ועוגות יער, אגוז חינם מנגו~עוגות ליים, ו מיני ברי טארטס (Paleo , ללא גלוטן + טבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דופק את הקמח והמלח.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים את מי הקרח על התערובת ואת הדופק עד המאפה מתחיל לבוא יחד.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים בעדינות כמה פעמים עד מעורבב היטב. מחלקים את הבצק לשניים ולשטח לדיסקים. לעטוף את המאפה פלסטיק לקרר עד צונן, על 1 שעה.
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד 1 של דיסקים בצק 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות צלחת 5 אינץ ' כמדריך, לגזור 4 סיבובים ולהעביר את תבנית האפייה מוכן. חזור עם דיסק המאפה השני. מקררים את הסיבובים עד המשרד, כ -10 דקות.
מסדרים את פרוסות האננס, המנגו והבננה על סבבי המאפה ומפזרים את התותים והאוכמניות למעלה. להביא את הקצוות מאפה סביב הפרי, צובט בחוזקה כדי ליצור מסגרת קפלים על כל טארט. מקררים את הטארטים עד המשרד, 10 דקות.
מברישים את הטארטים עם החמאה המומסת ומפזרים סוכר.
אופים במשך 35 דקות, עד המאפה הוא השחמה ואת הפרי מבעבע.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קרם frache.