קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
תענוגות קולינריים של המסעדות המובילות בניו אינגלנד המופיעות ברשימת המסעדות החדשות הטובות ביותר באמריקה של Esquire
תענוגות קולינריים של המסעדות המובילות בניו אינגלנד המופיעות ברשימת המסעדות החדשות הטובות ביותר באמריקה של Esquire

אמפנדס דה פולו (איבודי עוף)

אמפנדס דה פולו (איבודי עוף)
המתכון Empanadas דה פולו (עוף Turnovers) יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, יריעות בצק עלים, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. נסו איבודי בקר (אמפנדס), אמפנדס-איבודי בקר, ו איבודי עגבניות מתוקים (אמפנדס) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה במחבת 8 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים את הפטרוזיליה, שום ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
בצלבצל
3
מפזרים את הקמח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
להקציף במרק. להפחית את החום לנמוך. מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מערבבים את העוף והזיתים ומבשלים 3 דקות או עד שהעוף חם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
זיתיםזיתים
6
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
בואו מגניב במשך 10 דקות. מתבלים במלח ובפלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מלחמלח
8
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. גריז או קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
חותכים כל גיליון מאפה ל 9 ריבועים, מה שהופך 18 בסך הכל.
10
להתגלגל על משטח מקומח קלות או להרים ולמתוח כל ריבוע 4x4 אינץ ' בגודל.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
11
מניחים על 1 כף תערובת עוף במרכז כל ריבוע. מקפלים את הבצק על המילוי כדי להפוך משולש וצובטים את הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
12
הניחו את האמפנדות על תבנית האפייה. לטלטל את הקצוות של האמפנדות במזלג.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
אופים במשך 20 דקות או עד אמפנדס הם חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור