סוקוטש גן דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. אם יש לך עגבניות, קצפת, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. נסו גן קפונטי-פסטה עם טעמי גן טריים (יום שני ללא בשר), סלט גינה כמעט מפורסם (חקיין גן זית), ו סלט גינה במרינדה / הכנת הגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שעועית במים רותחים כדי לכסות בסיר קטן; מבשלים 3 דקות או עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסננים; לשטוף עם מים קרים, ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
מים
3
גרעיני תירס מוקפצים, פטריות קצוצות, פלפלים, מלח ופלפל בשמן חם במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה במשך 5 דקות או עד שהתירס הוא פריך במכרז.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.