פרמזן עוף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פרמזן עוף. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 45 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 744 קלוריות. מתכון זה משמש 2. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם רוטב עגבניות, ספגטי, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 71%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות עוף פרמזן, אצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות עוף פרמזן, ו אצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות עוף פרמזן.
הוראות
עוף קילו כדי 1/4-ב. עובי; מעיל עם יוגורט ופירורי לחם. במחבת גדולה, עוף חום משני הצדדים ב 2 כפות שמן עד מיצים לרוץ ברור.
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה. בינתיים במחבת הקפיצו בצל, שום, בזיליקום, אורגנו ופטרוזיליה בשמן שנותר עד שהבצל רך. מוסיפים את רוטב העגבניות והמים; מבשלים במשך 1 דקה.
מסננים ספגטי; מוסיפים למחבת וזורקים לציפוי. למעלה עם עוף; מפזרים גבינות. מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, יין ברברה
פרמזן עוף עובד ממש טוב עם יין קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וברברה. כאשר עוף משולב עם רוטב עגבניות וגבינה, הוא יכול להתמודד עם יין אדום בעל גוף קל או בינוני. מכיוון שמדובר במנה איטלקית-אמריקאית, הלכנו על יינות איטלקיים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-28 דולר.
![לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווי עור ופלפל לבן. היין מותסס בפלדת אל חלד, מונח במשך 10 חודשים לפני שהועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות שם התיישן במשך 12 חודשים.