זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: פשטידת רועים בסגנון הונגרי, פשטידת רועים, ו חזיר בסגנון הונגרי ראגו.
הוראות
1
להטעינו את הפלפל מעל להבה פתוחה או מתחת לגחלים עם דלת התנור מעט סדוקה כדי שהאדים יברחו עד לשחור, ויהפכו לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הפלפל החרוך בקערה עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לקלף את הפלפל, קוצצים, ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בינתיים, ללטף את הבשר יבש מתבשל בנדיבות עם מלח ופלפל, לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
4
חום 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה, מוסיפים את הבשר והחום משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
הסר את הבשר השחום לצלחת ולהוסיף את שמן הזית שנותר, 2 סיבובים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
מוסיפים את הבצלים, הגזרים, השום, הפפריקה, הקראווי, המרג ' ורם ומבשלים כדי לרכך 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
זרעי קימל
גב שומן חזיר
נוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים 1 דקה. מערבבים את מלאי הבשר ואת ווסטרשייר ומביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה ולהחליק את הבשר והפלפלים לתוך הסיר. מבשלים 30 דקות, עד בשר הוא פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
בינתיים, להרתיח את תפוחי האדמה ואת גזר לבן עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
9
מסננים וחוזרים לסיר החם ומחית עם מלח, פלפל, חמאה, שמנת חמוצה, ביצה ועשב של בחירה.
מניחים את הגולש לתוך תבשיל קדרה העליון עם תפוחי אדמה. לקרר את המנה לחלוטין ולאחסן לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
11
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מחממים ואופים עד מחומם דרך ותפוחי אדמה הם חומים על גבי, 45 עד 60 דקות. אם אתה לא עושה את המנה הזאת כמו להכין מראש ארוחה ואז תפוחי אדמה חומים תחת מטלית חם על המדף האמצעי של התנור 5 עד 7 דקות עד הזהב בקצוות.