Sauté צדפה ברוטב אסיה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. אם יש לך רוטב סויה, צלעות סלרי, אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 39%. נסו בקר אסייתי מערבבים ומטגנים עם אספרגוס ופטריות ברוטב צדפות, ירקות אסיאתיים מטוגנים, ו בשר טחון אסיאתי ופלפל מטגן (מתכונים דומים).
מוסיפים שום, בצל ודשא לימון; מטוגנים 2 דקות. מערבבים סלרי הבא 8 מרכיבים; להפחית לחום בינוני, ומבשלים 6 דקות או עד פלפלים רכים. מערבבים צדפות, בצל ירוק וכוסברה; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
אליקסיר ג
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 עד 3 כפיות מלח ים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.