צדפות ים צרובות עם מלפפון - סלט שומר ויניגרט זרעי שומר
צדפות ים צרוב עם סלט מלפפון-שומר ו ויניגרט זרעי שומר דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, מלפפון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו צדפות צרובות עם שומר מגולח, מלפפון ואשכולית, צדפות צרובות עם שומר וסלט אשכוליות, ו צדפות צרובות עם רסק צ'ילה אדום וסלט שומר (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף מלפפון; לחתוך חצי לאורכו, זרע, דק פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
2
לקצץ ולהשליך בסיס הנורה שומר. גזוז גבעולים מן הנורה, השלכת גבעול חיצוני קשה.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומר
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
חותכים את הנורה לחצי לאורכו, וחותכים לרוחב לפרוסות דקות.
4
מערבבים יחד שומר, מלפפון, 2 כפות שאלוט, 1/2 כף שום, עירית, 1/2 כוס חומץ יין אורז, שמן זית, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.