צדפות צרובות עם גרגיר נחלים ובייקון
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 104 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא מרק עוף דל נתרן, שאלוט, צדפות ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות עם ירקות נבולים, צדפות צרובות עם ירקות נבולים, ו צדפות צרובות עם ירקות נבולים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מפזרים את שני הצדדים של צדפות באופן שווה עם 1/4 כפית מלח, סוכר ופלפל.
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 3 דקות או עד לסיום, הופכים לאחר 2 דקות.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר. זרוק את כל אבל 2 כפיות טפטוף.
להוסיף שאלוט ושום לטפטופים במחבת; לטפטף 2 דקות.
מוסיפים מרק למחבת; מביאים לרתיחה.
מוסיפים 1/8 כפית מלח וגזרת מים למחבת; מבשלים 30 שניות או עד שהירוקים מתחילים לנבול.
מקום 4 צדפות וכ-1 כוס גרגיר הנחלים על כל אחת מ -4 צלחות.
מפזרים מנות באופן שווה עם בייקון.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.