קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

צלוי צלוי צלוי בשר עם עשבי תיבול ושום

צלוי צלוי צלוי בשר עם עשבי תיבול ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עשבי תיבול בשר בקר מצופה שום צלוי. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 60 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח גס, עלי בזיליקום, פלפל טחון גס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו צלי בקר מצופה בעשב שום, רוסטביף מצופה בעשב, ו צלוי בשר בקר מצופה חזרת ועשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. לניקוי קל, קו רדוד צלייה מחבת עם רדיד.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים בשר בקר, צד שומן למעלה, במחבת. בקערה קטנה, מערבבים בזיליקום, טימין, מלח, אבקת שום ופלפל; מפזרים ולחץ על כל המשטחים של צלי. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר ואינו לנוח בשומן או לגעת העצם. (אין להוסיף מים למחבת.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
עבור בינוני נדיר, צלוי חשף 1 שעה 45 דקות עד 2 שעות 15 דקות או עד מדחום קורא 57°. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על10, בשר יהיה קל יותר לגלף.) לכסות את הבשר באופן רופף עם נייר; תן לעמוד 15 עד 20 דקות עד מדחום קורא145. עבור בינוני, צלוי 2 שעות 15 דקות עד 2 שעות 45 דקות או עד מדחום קורא150. לכסות את הבשר באופן רופף עם לסכל; תן לעמוד 15 עד 20 דקות או עד מדחום קורא160.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
הסר בשר מחבת על לוח גילוף; לסלול בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מגישים עם טיפות מחבת אם תרצה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי