צלוי צלוי צלוי בשר עם עשבי תיבול ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עשבי תיבול בשר בקר מצופה שום צלוי. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 60 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח גס, עלי בזיליקום, פלפל טחון גס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו צלי בקר מצופה בעשב שום, רוסטביף מצופה בעשב, ו צלוי בשר בקר מצופה חזרת ועשב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לניקוי קל, קו רדוד צלייה מחבת עם רדיד.
מניחים בשר בקר, צד שומן למעלה, במחבת. בקערה קטנה, מערבבים בזיליקום, טימין, מלח, אבקת שום ופלפל; מפזרים ולחץ על כל המשטחים של צלי. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר ואינו לנוח בשומן או לגעת העצם. (אין להוסיף מים למחבת.)
עבור בינוני נדיר, צלוי חשף 1 שעה 45 דקות עד 2 שעות 15 דקות או עד מדחום קורא 57°. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על10, בשר יהיה קל יותר לגלף.) לכסות את הבשר באופן רופף עם נייר; תן לעמוד 15 עד 20 דקות עד מדחום קורא145. עבור בינוני, צלוי 2 שעות 15 דקות עד 2 שעות 45 דקות או עד מדחום קורא150. לכסות את הבשר באופן רופף עם לסכל; תן לעמוד 15 עד 20 דקות או עד מדחום קורא160.
הסר בשר מחבת על לוח גילוף; לסלול בשר בקר.
מגישים עם טיפות מחבת אם תרצה.