צלעות חזיר על מלית עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 301 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לך שפשף מרווה, צלעות חזיר חזיר, סלרי, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם מלית, צלעות חזיר לברביקיו & מלית, ו צלעות חזיר עם תפוחים ומילוי.
הוראות
1
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה; מניחים בצד. בסיר הקפיצו בצל וסלרי בחמאה עד שהם רכים.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים מים, מרווה, מרק, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
יוצקים מעל לחם וזורקים. כף מלית לשמונה תלוליות בתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מניחים צלע חזיר מעל כל תל.
מרכיבים שתצטרך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
5
מפזרים רוטב ווסטרשייר אם רוצים. מכסים ואופים בחום של 325 מעלות למשך 25 דקות. לחשוף; אופים 30 דקות יותר או עד מיצי בשר לרוץ ברור. מקשטים בפטרוזיליה אם רוצים.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי. אתה יכול לנסות יין וודסטוק שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
יין וודסטוק שרדונה
שרדונה וודסטוק נפתח עם תערובת אקלקטית מהנה של אגס עשיר, מינרלים, ניחוחות פפאיה ואחריו טעמים טריים של תפוח אגס אסיאתי, הדר, פירות טרופיים עם חומצה גדולה על הסיום. או כמו שמארק אוהב לומר, " שמש בבקבוק."