קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

צלעות טלה מצופות אגוזי לוז

צלעות טלה מצופות אגוזי לוז
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלכם, צלעות טלה מצופות בציפוי אגוזי לוז עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -52 גרם חלבון , 39 גרם שומן , וסך הכל 649 קלוריות . תמורת 11.9 דולר למנה , מתכון זה מכסה 48% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש צלעות טלה, ירקות אביב, תמרים וחומץ יין אדום. מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך כשעה . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 85% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: צלעות טלה במרינדת בלסמי , צלעות טלה צלויות על האש , וצלע טלה מבושלות .

הוראות

1
מכינים את הקרום: מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז מולבנים3/4 כוס אגוזי לוז מולבנים
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
2
פזרו את אגוזי הלוז על תבנית אפייה ואופים עד להזהבה, תוך ערבוב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מעבירים למעבד מזון. קולים את זרעי השומשום במחבת קטנה על אש בינונית עד להזהבה, תוך ערבוב, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים למעבד מזון יחד עם הכוסברה, הכמון, הסוכר ו-1/2 כפית מלח; טוחנים בפולסים עד שהתערובת נראית כמו פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מעבירים לקערה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מכינים את הסלט: מניחים סלסלת אידוי מעל סיר מלא במים בעומק של 2.5 ס"מ; מביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים את הגזרים, מכסים ומאדים עד לריכוך קל, 8 עד 10 דקות. בינתיים, טורפים בקערה גדולה את הפטרוזיליה, השום, החומץ, מיץ הלימון, פלפל הקאיין, 2 כפות מתערובת קלתית אגוזי לוז, כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם. מוסיפים באיטיות 2/3 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את הגזרים המטוגנים ומערבבים; מכסים ומכניסים למקרר לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים את גבינת הפטה והתמרים לתערובת הגזר, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תאריכיםתאריכים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
10
מוסיפים את הירקות המעורבים והפריזה אבל לא לערבב.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל
11
יבשו בטפיחות קלות את נתחי הטלה ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
12
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את 2 כפיות שמן הזית הנותרות. מעבדים ב-2 מנות, ומניחים את הצלעות היטב במחבת כשהקצה השומני כלפי מטה (העצמות יתעקלו); מטגנים עד להשחמה בתחתית, 2 עד 3 דקות. הופכים את הצלעות וטגנים על הצדדים השטוחים עד להשחמה, 1 עד 2 דקות מכל צד. מטפטפים כל צלעות מבושלות בקלתית אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מערבבים את הסלט ומחלקים בין הצלחות.
14
מגישים עם צלעות הטלה.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
15
צילום: קון פולוס