קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות60
מגזין

צלעות צלויות עם גזר לבן ובצל פנינה

צלעות צלויות עם גזר לבן ובצל פנינה
צלעות צלויות עם גזר לבן & בצל פנינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1699 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 133 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ים, שום, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: בצל פנינה מזוגג ג'ינג'ר וגזר לבן, צלע צלויה לא כל כך קצרה עם תבשיל ביתי מפנייה חדשה בדרום, ו חזיר מטוגן עם בצל פנינה וענבים.

הוראות

1
מסדרים צלעות קצרות בצד עצם מחבת צלייה גדול למטה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מפזרים מלח ים ופלפל שחור. צלי על מתלה תנור נמוך ב 232° במשך 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מסננים את כל הנוזל/שומן (מזלף טורקיה עובד היטב).המשך לצלות עוד 25 דקות או עד השחמה היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
BasterBaster
4
להעביר צלעות לצלחת ולנקז נוזלי מחבת לתוך קערה קטנה ושמורה.להפחית את התנור ל 149°. מבשלים את היין במחבת הקלייה על הכיריים מעל 2 מבערים, גירוד התחתון עם כף עץ כדי לשחרר את הקלוי על חתיכות, מבשלים 5 minutes.In תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה, חום 3 כפות של שומן שמורות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; לטגן 10-12 דקות עד שהירקות מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים שום ומבשלים כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
7
מוסיפים קמח ומערבבים לשלב, לבשל על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
מוסיפים את היין מן המחבת הקלייה, מרק עוף, עגבניות חתוכות לקוביות, עשבי תיבול, רסק עגבניות.מתבלים לפי הטעם במלח ים ופלפל שחור.מביאים לרתיחה, מוסיפים צלעות קצרות (להטביע אותם לחלוטין), לחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
מעבירים לתנור, אופים מכוסים במשך 2 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
הסר מהתנור להתקרר עם המכסה סדוק במשך כ 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מחממים תנור הולנדי גדול על חום בינוני; מבשלים בייקון עד רק פריך; להעביר צלחת מרופדת papertowel.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את בצל הפנינה, גזר לבן, סוכר ומלח כפית 1/4 לשמן הבייקון ולטגן על גבוה במשך 5 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
בצל פנינהבצל פנינה
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר את הצלעות ואת צלימת נוזל מהמקרר.לרפרף את השומן המוצק מהחלק העליון של הנוזל ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
מוסיפים את הנוזל לבצל הפנינה ומביאים לרתיחה.מתבלים במלח ים ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל פנינהבצל פנינה
5
מוסיפים צלעות לנוזל ודוחפים מתחת לפני השטח.חזור לרתיחה מעל בינוני ומבשל עם המכסה סדוק כ 5 דקות עד הצלעות מחוממות דרך ו גזר לבן הם מכרז.מערבבים בבייקון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מגישים זרועים פטרוזיליה.הערה: אם אתה עושה את זה באותו יום כמו שאתה מתכנן לשרת אותו, לדלג על קירור הצלעות בנוזל צליה. במקום להוציא אותם ישר מהתנור, מסננים את הירקות מתוך הנוזל ולתת לו להתיישב כך שאתה יכול כפית את השומן שעולה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

מרכיבים

170פלפל האבנרובייקון עבה לחתוך (6 פרוסות)בייקון עבה לחתוך (6 פרוסות)3גב שומן חזירגב שומן חזיר3קילוגרםעצם בסגנון אנגלי צלעות בקר קצרות, גזוז שומן עודף & עור כסף (מן צ'אק המשרתים אם אפשר כפי שהם בשרניים יותר)עצם בסגנון אנגלי צלעות בקר קצרות, גזוז שומן עודף & עור כסף (מן צ'אק המשרתים אם אפשר כפי שהם בשרניים יותר)425פלפל האבנרועגבניות קלויות באש חתוכות לקוביות, מנוקזותעגבניות קלויות באש חתוכות לקוביות, מנוקזות2largesגזר, קצוץגזר, קצוץ2(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, קצוץצלעות סלרי, קצוץ0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מיץ קנה מאודה (סוכר)מיץ קנה מאודה (סוכר)6קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה טרייה, קצוצהפטרוזיליה טרייה, קצוצה1גבינת פרמזן מגוררתרוזמרין טרי, טחוןרוזמרין טרי, טחון2קרום: פירורי קרקר גרהםטימין טרי, טחוןטימין טרי, טחון4קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון6קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף נתרן נמוךמרק עוף נתרן נמוך3largesבצל, קצוץבצל, קצוץ41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר לבן, קלוף & לחתוך באלכסון בפרוסות 3/4 אינץגזר לבן, קלוף & לחתוך באלכסון בפרוסות 3/4 אינץ227פלפל האבנרובצל פנינה קפוא (לא להפשיר)בצל פנינה קפוא (לא להפשיר)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק6קצת קישואים קצוציםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1אוראו ממולאים כפוליםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה בלתי מרוסקקמח לכל מטרה בלתי מרוסק

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו שני ויינס עמק קולומביה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 7 דולר לבקבוק.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.